Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rozmowy z tyranem (MG)

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Herc
Gracz
Herc

Liczba postów : 1654

Rozmowy z tyranem (MG)  Empty
PisanieTemat: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Kwi 20, 2023 6:25 pm

Na razie wszystko jest git, ale w rozmieszczeniu wojsk i gospodarki ta mapa jest trochę za duża.
Powrót do góry Go down
Vann
Gracz
Vann

Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Kwi 20, 2023 9:13 pm

Przyciąłem, i przestawiłem Centrum Badawcze w dobre miejsce od razu, szefie.
Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

Liczba postów : 945

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimePon Maj 08, 2023 3:39 pm

Jak, tam z budżetem bo widzę, że Vann tylko jeden zrobił.
Powrót do góry Go down
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimePon Maj 08, 2023 3:55 pm

Zrób za drugą turę, działania też za drugą turę. Potem grasz normalnie, teraz zaczynamy trzecią.

I nie zapomnij odjąć zaopatrzenia za kolonizację prowincji w 2 turze.
Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimePon Maj 08, 2023 4:01 pm

I zrób nowy jawny temat z Informacjami, żebyś mógł stabilność edytować.
Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 10:26 pm

Rozporządzenie wojskowe dla Nowej Republiki obowiązywało już od 6 ABY, nie w tym roku.

Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 10:38 pm

Dobra, nie do końca wiedziałem kiedy zaraz zrobię stosowną modyfikacje w budżecie czyli za 6 aby też trzeba zapłacić no cóż
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 10:39 pm

Możesz też zrobić jak inni oszuści podatkowi i zabulić w 8 ABY zaległe rzeczy (razem z podatkiem na ten rok oczywiście). To jednak pierwszy i ostatni raz, jak coś takiego się dzieje.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Cze 20, 2023 10:32 pm

Badałeś następującą technologię Rizi?

Cytat :
4. Projekt krążownika
- Pozwala produkować krążowniki i ciężkie krążowniki.
- Koszt: 25 mld
- Czas: 1 tura
- Wymaga: III generacja floty

Bo nie widzę nigdzie w działaniach, a produkujesz krążownik oraz ciężki krążownik. Jak tego nie masz, z czego wychodzi moje patrzenie po TFie, to zmień po prostu produkcję, przypominam, że też stocznia może jednocześnie produkować stateczki i eskadry.
Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Cze 20, 2023 10:52 pm

Jest to w działaniach w 8 Turze badałem
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeWto Cze 20, 2023 10:58 pm

Faktycznie, mój błąd. Mógłbyś jednak zapisać to też w wątku z technologiami, aby było łatwiejsze do zapamiętania takie rzeczy? Tak to szybciej i łatwiej zauważyć.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Lip 13, 2023 5:37 pm

Rozporządzenie wojskowe( 2 zaopatrzenia i 2 mld)

Rozporządzenie kosztuje 5 mld i 2j zaopatrzenia, nie 2j zaopatrzenia i 2 mld.
Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Lip 13, 2023 9:59 pm

Aktualnie tniemy koszty ze wzgledu na wojne i przekazujemy cześć pieniedzy po prostu. Mam nadzieje, że senat to zrozumie
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Sie 10, 2023 2:08 pm

"Poziom kontrwywiadu o 1 - 30 mld"

2 Poziom kontrwywiadu kosztuje 12 mld, a nie 30 mld...

Gospodarkę też raczej co turę aktualizuj; ogarnąłem już, że jest dokładnie to samo co było w 10 ABY, ale lepiej, abym nie musiał tego sprawdzać w dzialaniach jeszcze.
Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimeCzw Sie 10, 2023 6:34 pm

2 i 3 poziom było w działaniach
Powrót do góry Go down
Rizi
Gracz

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitimePią Sie 11, 2023 7:56 am

Ahh mój błąd bo to wcześniej edytowałem no nic w takim razie zostajemy o poziom tylko podniesiony za 12 a resztę kasy zwracam do budzętu
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Rozmowy z tyranem (MG)    Rozmowy z tyranem (MG)  Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Rozmowy z tyranem (MG)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozmowy z GM
» Rozmowy z NPC
» Rozmowy z NPC
» Rozmowy z MG
» Rozmowy z MG

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Archiwum :: Edycja Star Wars :: Państwa :: Bank Aargau :: TF Aargau-
Skocz do: