Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Rozmowy z MG

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Herc
Gracz
Herc

Liczba postów : 1653

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeNie Kwi 23, 2023 7:58 pm

Czemu w rozmieszczeniu nie ma zaznaczone, gdzie w kraju są sektory gospodarcze?
Gdzie jest Budżet? Zabraniam robienia dalszych działań, dopóki nie pojawi się budżet na rok 5 ABY.
I proszę postarać się nie walić literówek, w co drugim poście..
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeNie Kwi 23, 2023 8:07 pm

Może jeszcze dodam bardziej dosadnie; bez budżetu zrobionego nie jest uznawanym za biorącego udział w grze.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Liczba postów : 363

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSro Kwi 26, 2023 1:53 am

Witaj
Wybacz za problem. Napisze do kogoś, żeby mi powiedział co mam zrobić. Gram w to pierwszy raz i nie ogarniam.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSro Kwi 26, 2023 11:40 pm

Witaj.

Poprawiłem wszystko tak jak prosiłeś.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeCzw Kwi 27, 2023 7:39 pm

Czemu w Ministerstwie Wojny nie ma nic napisane o tym, że są zmobilizowane jednostki, skoro siorbią zaopatrzenie jako zmobilizowane? O zmobilizowanych jednostkach trzeba napisać w Ministerstwie Wojny. W budżecie też możesz zaznaczyć, że masz 2 stocznie I poziomu, aby było czytelniej jak się pojawią jakieś inne.

Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeCzw Kwi 27, 2023 10:24 pm

Poprawilem stocznie tak jak prosiles. A o jednostki to chodzi Tobie o 1 czy o 2 turę?
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimePią Kwi 28, 2023 8:56 pm

Niezależnie od tury zawsze trzeba zapisywać, co jest zmobilizowane i gdzie, jak stan wojenny nie został wprowadzony w państwie. Jeżeli takowych informacji nie ma w Ministerstwie Wojny, to podczas wojny lub starcia gdy takowe nastąpi, owe jednostki niewpisane i tak działają jak niezmobilizowane.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeCzw Maj 04, 2023 10:09 am

Co do mobilki jeszcze to trzeba zapisywać, gdzie się mobilizuje dane jednostki.

Ale i tak gratuluje, że czynisz postępy, bo faktycznie jest o niebo lepiej niż na początku; oby tak dalej!
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimePią Maj 05, 2023 8:46 pm

Dziękuję. Pierwszy raz w coś takiego gram i jeszcze długa droga przede mną aby w to ogarniać.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSob Maj 06, 2023 4:35 pm

Jakim państwem jesteś ustrojowo? W sensie autorytaryzm, czy totalitaryzm?
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSob Maj 06, 2023 4:46 pm

Autorytarne
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 09, 2023 4:47 pm

Rozmowy z MG Deal10

Witaj. Jak od storny technicznej moge ogarac ten temat aby było dobrze? Chciałbym napisac ze otrzymałem te towary od organizacji Widmo. Po czym chce udac sie z nimi na Raxsus i złożyc propozycje Gomezowi zeby dla mnie robił. Gdzies musze wpisac w jakies wydarzenia albo handel ze otrzymałem takie rzeczy od Widmo?
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 09, 2023 7:58 pm

Raczej taka transakcja nie przekona Go'Messa. Ów jegomość nie wydaje się być prymitywem i prostakiem.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 09, 2023 9:06 pm

Rozumiem. Bardzo dziękuję za odpowiedz. W takim razie uzyje jeszcze innych metod perswazji aby czuł się bardzej doceniony i na równi. Uwazam tez ze moze samego Gomeza to nie przekona ale łatwiej mu będzie przekonać dzieki temu podarkowi jego pobratymców w niedoli. Nadal bym chcial od frakcji widomo otrzymac te towary i jak mam to zrobić od storny technicznej?
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimePią Maj 12, 2023 6:26 pm

Jak mowa o narkotykach, to jak chcesz świadomie stracić stabilność, to po prostu może ci je Krewetka przekazać.
A jak chcesz robić z tego biznes w grze jakimś trafem (tylko to będzie miało skutki uboczne..), to jakaś dobra fabularka i inwestycja z budżetu by się przydała, bo za darmo to nic nie dajemy.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimePią Maj 12, 2023 7:28 pm

bardzo dziękuje za odp. W takim razie wiem co robić i będzie dobra fabularna do całości
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSob Maj 13, 2023 3:04 pm

Poprawiłem post o mobilizacji. Przepraszam za błąd.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeNie Maj 14, 2023 3:33 am

teraz juz powinno być wszystko poprawione. Robię tą turę pierwszy raz sam i staram się popełnić jak najmniej błędów. Przepraszam za problem.
Powrót do góry Go down
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSro Maj 17, 2023 5:28 pm

Gangsteriada z Kho'Ri'Niss
Stojący na czele skazańców z księżyca Kho'Ri'Nnis Go'Mess zgodził się na naszą propozycję, stawia on jednak swój jeden warunek - na powierzchnie Kho'Ri'Nnis nigdy nie wylądują wojska Federacji, a po zakończeniu wojny z Mon Calamari i orbita księżyca będzie wolna od okrętów Federacji. W zamian zgadza się on zasilać nasz budżet gospodarką księżyca.

Jeśli przyjmiemy jego ofertę i zapłacimy 4,5 mld to Kho'Ri'Nnis trafi do nas.
Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeSro Maj 17, 2023 6:57 pm

Akceptujemy te warunki. Będziemy zarządzać sama planeta i ludnością cywilna na planecie Raxsus.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 4:32 pm

//Witaj
Jak wygląda rozmieszczenie gospodarki na Tola? Bo ją zająłem a nie wiem co tam jest. Oczywiście fabularnie tez wiem ze mam problem z partyzantami.
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 5:33 pm

Wszystko się pojawi w toku wydarzeń i odpowiedzi w międzyturzu. Cierpliwości.
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeWto Maj 23, 2023 11:55 pm

ok spoko dzięki za odp i czekam Smile
Powrót do góry Go down
Herr Jarzomb
Gracz
Herr Jarzomb

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeCzw Maj 25, 2023 10:29 pm

Lott Dott pragnie porozmawiać z Go'Mess'em.

Szanowny Panie Magnacie. Mamy problem z partyzantami w sąsiednim układzie Tola. Z racji tego, że dysponuje Pan doborowymi jednostkami własnej gwardii oraz uzbrojeniem chcielibyśmy w ramach pogłębienia sojuszu skorzystać z waszych usług. Oto co oczekujemy i proponujemy:
Wybierzecie się na układ Tola i w ciągu roku zwalczycie odziały partyzantów Mon Calmari. Wiemy dobrze jak źle was traktowali więc macie pełną dowolność w postępowaniu z tymi bandytami. Sugerujemy również aby wymordować wszystkie rodziny zamieszane w ten incydent, kobiety i dzieci można zgwałcić dla przykładu a później zabrać ze sobą na Kho'Ri'Niss i dalej robić z nimi co się tylko podoba. Wszyscy złapani partyzanci maja zostać wymordowani i nabici na pal wzdłuż całej prowincji aby służyli jako przykład dla innych, co chcieli by się buntować. Oczekujemy, że sprawa zostanie załatwiona szybko, sprawnie i brutalnie. Zależy nam na jak najszybszym odzyskaniu przemysłu układu Tola. Za całe zadanie oferujemy 1,5 mld kredytów płatne przed i drugie 1,5 mld kredytów płatne po robocie.

Oczekujemy na pilną odpowiedź
Powrót do góry Go down
Herc
Gracz
Herc

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitimeCzw Maj 25, 2023 10:32 pm

Zrób wątek pod tytułem Rozmowy z NPC i tam to wklej, bo tutaj nie jest wątek od rzeczy in-game...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Rozmowy z MG Empty
PisanieTemat: Re: Rozmowy z MG   Rozmowy z MG Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Rozmowy z MG
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozmowy z MG
» Rozmowy z MG
» Rozmowy z MG
» Rozmowy z WHO
» Rozmowy z WHO

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Archiwum :: Edycja Star Wars :: Państwa :: III Rzesza Federacyjna :: TF Federacji-
Skocz do: