|
| Amerykańskie Mass Media | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Vaiar Gracz
Liczba postów : 1739 Join date : 03/02/2020
| Temat: Amerykańskie Mass Media Pią Lut 07, 2020 7:32 pm | |
| INFOWARS - TOCZY SIĘ WOJNA O TWÓJ UMYSŁ Witam wszystkich w NOWYCH, DOBRYCH, STARYCH STANACH ZJEDNOCZONYCH. My, patrioci, możemy sobie wszyscy pogratulować dobrze wykonanego zadania i przywrócenia WOLNOŚCI na naszym kontynencie. Nazywali mnie wariatem, szaleńcem, idiotą - ale kto znowu miał rację? Jak powiedział wielki indyjski patriota: najpierw Cię ignorują, potem się z Ciebie śmieją, potem z Tobą walczą, a na końcu wygrywasz. Tak było z nami, proszę państwa, z Infowars, ze mną, Alexem Jonesem, ze wszystkimi patriotami i naszymi widzami, a szczególnie tymi którzy kupili nasze pastylki BRAIN POWER dzięki którym mogli dokonać odpowiednich wyborów przy urnie wyborczej. Póki co w Ameryce znowu nastał ROK 1776, ale w reszcie świata globaliści doprowadzili do ROKU 1984!!! Znany i kochany wieszcz narodu, Alex Jones, jest zaniepokojony przebiegiem zdarzeń na świecie. Przede wszystkim musimy zdać sobie sprawę z tego, że WOJNA DOPIERO SIĘ ROZPOCZĘŁA!!! Globaliści przegrali w USA, ale zaczęli wprowadzać swoje plany w Europie, zaczynając od NIEMIEC. Przejęli władzę w Niemczech pod przewodnictwem nazikomunistów i wprowadzili tam SCHATTENSTAT, prosto z książek Orwella. Nie wierzycie? Więc co powiecie na to, że całkowicie odcięli się od świata? Nie można tam wjechać, nie można stamtąd wyjechać. Jedynie sam Bóg wszechmogący wie, co dzieje się w tym SATANISTYCZNYM KURWIM DOŁKU! Sen nazistowskich technokratów takich jak Mark Zuckerberg realizuje się właśnie w tym miejscu! MOMENT. Z najnowszej chwili - skontaktował się z nami uciekinier z Rzeszy. Przedstawia się nam jako Hermann i twierdzi, że jest dezerterem z samych wewnętrznych kręgów Zakonu. Zaraz nawiążemy z nim wideorozmowę..Tajemniczy kontakt Jonesa z Niemiec, Herr Herrman. Prawdziwy Niemiec z Niemiec. - Guten tag, Herr Jones. - Auf Wiedersehn, Hermannie, o ile to Twoje prawdziwe imię. Ale raczej wątpię. - Masz rację, Alex. To jedynie mój pseudonim. Gdybym się ujawnił, uśpione komórki wywiadowcze zakonu SS niewątpliwie dokonałyby na mnie egzekucji poprzez wycięcie jelit i przerobienie ich na rajstopy dla gwardii wewnętrznego kręgu Zakonu. - Rozumiem. To straszliwy los. Czy o uśpionych szpiegach w Ameryce chciałeś nas ostrzec? - Zgadza się. Oraz o chorej strukturze Schattenstat i jego prawdziwych mocodawców. - Prawdziwych? Co chcesz przez to powiedzieć? - Tajemnicą skrzętnie ukrywaną przez elitę zakonną jest to, że w gruncie rzeczy Zakon prowadzony jest przez talmudycznych rabinów władających nim poprzez swoje marionetki voodoo zdalnie, z Tel Avivu. Gdy to odkryłem cały mój światopogląd runął i nie mogłem dłużej służyć temu systemowi. - To brzmi straszliwie niewiarygodnie, ale nie widzę żadnych powodów, żeby Ci nie wierzyć. A co możesz nam powiedzieć o wewnętrznym kręgu SS? - Co pełnię księżyca wstrzykują sobie upłynnione THC w żyły, w akompaniamencie muzyki Wagnera, po czym sprowadzają medium karmione psim mięsem i kontaktują się bezpośrednio z duchem Heinricha Himmlera, z zaświatów. Jako ochroniarz wewnętrznego kręgu raz czy dwa byłem na takim seansie. - Czy Himmler powiedział coś, co możesz nam przekazać? - Tak. Mam ostrzeżenie dla Francuzów. Duch Himmlera nakazał Zakonowi zdobyć miecz Karola Wielkiego. Będą musieli więc najechać królestwo Burbonów. Berlin wierzy, że po jego zdobyciu zdołają wskrzesić Ojca Europy i jego nieumarłą armię. Przepraszam, namierzają mnie, muszę przerwać nadawanie.Jak sami widzicie zagrożenie jest REALNE i POWAŻNE. Być może wasz sąsiad jest ss-mańskim agentem, a wy nawet o tym nie wiecie. Być może już rozkłada aparaturę do kontrolowania waszych myśli. Nie dajcie się nazistowskiemu wrogowi! Nasz wydział badawczy opracował już specjalną folię, która chroni mózg przed nazistowskimi falami. Nazywamy ją MINDSEC, od Mind Security. Jedynie za 99,99$ za pół metra kwadratowego! Zaraz zademonstruję jak można sporządzić odpowiedni hełm..Prowadzący pokazuje widzom, jak należy poprawnie złożyć kapelusz. PREZYDENCKI TWEET NA DZIŚ | |
| | | Komisarz Admin
Liczba postów : 2846 Join date : 31/01/2020
| Temat: Re: Amerykańskie Mass Media Pon Lut 10, 2020 2:54 pm | |
| | |
| | | Vaiar Gracz
Liczba postów : 1739 Join date : 03/02/2020
| Temat: Re: Amerykańskie Mass Media Pon Mar 02, 2020 9:16 pm | |
| INFOWARS - TOCZY SIĘ WOJNA O TWÓJ UMYSŁ Witam wszystkich w kolejnej audycji INFOWARS. Dziś temat niecodzienny - rozmawiać będziemy o tak zwanym "Efekcie Mandeli", którego działania zaobserwowaliśmy niewątpliwie niedawno. Dla niewtajemniczonych - czym jest efekt Mandeli? Pamiętacie, aferę misiów Berensteinów? A może to były misie BerenSTAIN? No właśnie. Sama nazwa wywodzi się od nieżyjącego już prezydenta RPA - Nelsona Mandeli. Niektórzy twierdzą, że pamiętają, jakoby Mandela zmarł w więzieniu. A potem otwierają podręcznik do historii i dowiadują się, że był prezydentem. Czy to nie jest dziwne? Ja jednak poruszam ten temat z zupełnie innego powodu...Gospodarz programu wyraźnie jest przerażony tym, co ma powiedzieć. Gdy wstawałem kilka dni temu rano i przeglądałem najnowszą gazetę moją uwagę przykuły wiadomości o ofensywie francuskiej w Niemczech i jej wielkim sukcesie. Pomyślałem sobie: "Ha! Dobrze tak tym draniom!" Ale gdy następnego dnia czytałem tą samą gazetę, okazało się, że Francuzi jednak ponieśli olbrzymią klęskę, a teraz przeżyli zamach stanu. Nie zmienił się jedynie fragment ataku Włoch od południa. Szalone, nie sądzicie? A nie tylko ja doznałem czegoś takiego. Z całego świata spływają do nas wiadomości od innych ludzi o podobnym zdarzeniu. Na temat wypowie się specjalista..Nawiązano połączenie z ekspertem.. .. polsko-amerykański działacz i myśliciel, Max Kolonko. Witamy, Max! Co masz nam do powiedzenia na temat tej sytuacji? - Witaj, Alex. Żeby wiedzieć co się stało, musimy najpierw zrozumieć Punkt Nemezis. Nemezis jest to taka bogini-lasencja z pejczem, która każdemu daje to, co mu się należy, a przynajmniej tak to sobie wyobrażam. Musimy zrozumieć, że wszystko przechodzi przez taki lejek, który każdemu rozdaje co mu się należy. Naziści o tym wiedzą, ja o tym wiem. Naczelnik Macierewicz o tym wie. Jeśli zrobimy rzecz A, to po przejściu przez lejek Nemezis odda nam -A. Rozumiesz, Alex? - Rozumiem, to taka forma lustra. Karma, można powiedzieć. - Właśnie! Schittenstaat zrozumiało to od początku i dlatego podejmowało takie działania, żeby sprowokować wszystkich i ich wymęczyć. Nagromadzona negatywna energia stała się w końcu tak masywna, że ZNISZCZYŁA LEJEK i doprowadziła do WYWRÓCENIA SIĘ RZECZYWISTOŚCI NA DRUGĄ STRONĘ. Niemcy zrobili to celowo i dlatego wygrali ofensywę na zachodzie. - Brzmi sensownie, Max. Wkrótce powrócimy do tego ważnego tematu po małej przerwie na ważną informację. Kochani - wszyscy wiemy, że Madagaskarka jest tuż tuż. Zapomnijcie o szczepionkach. Zapomnijcie o lekach. Nasz zespół opracował jedyną sensowną metodę obrony przed wirusem - koktajl ze szpiku kostnego i witamin JASKINIOWIEC+. Już za jedyne 99,99 dolarów możecie uratować siebie i rodzinę przed światową pandemią..Prowadzący publicznie degustuje swój produkt o niewątpliwie doskonałej jakości. PREZYDENCKI TWEET NA DZIŚ | |
| | | Komisarz Admin
Liczba postów : 2846 Join date : 31/01/2020
| Temat: Re: Amerykańskie Mass Media Pon Mar 02, 2020 9:37 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Amerykańskie Mass Media | |
| |
| | | | Amerykańskie Mass Media | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach