Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Medale - koniec IV edycji ( I edycja postapo )

Go down 
AutorWiadomość
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

Medale - koniec IV edycji ( I edycja postapo ) Empty
PisanieTemat: Medale - koniec IV edycji ( I edycja postapo )   Medale - koniec IV edycji ( I edycja postapo ) Icon_minitimePią Lis 05, 2021 4:07 pm

rozdane w konsultacji z Hercem

Najlepszy gracz
-Officer TJ-

Za solidna grę przez całą edycję - utrzymanie stosunków z innymi państwami, które umożliwiły odparcie ataku Nowego Świętego Przymierza i w ostatecznym rozrachunku jego pokonanie. Także za aktywną grę i to, że w sumie to dzięki między innymi działo się coś w Europie Zachodniej.

Najlepszy sojusz
-Pakt Demokratyczny-
Wyróżnienia: Nowe Święte Przymierze

Konkurencja tutaj nie była duża - o Kompanii Zachodnioeuropejskiej nie wspominam nawet. Mimo to wahałem się czy medal przyznać NŚP czy PD. Osobiście uważam, że NŚP funkcjonowało solidniej niż Pakt Demokratyczny, jednak to drugi sojusz dotrwał w całości do końca edycji - tak więc on otrzyma ten medal. NŚP jest jednak tuż za nim.

Generalissimus
-Officer TJ-

Za skuteczne prowadzenie wojen, nawet w sytuacji, gdy jego nieszczęsny sojusznik spadł ze stołka i pozostał na placu boju razem z botem sojusznikiem. Skuteczne odparcie najazdu NŚP, w czym jednak nie można nie zauważyć sporego udziału bomby jądrowej.

Mistrz Wywiadu
-Officer TJ-

Szczerze medalu mógłbym równie dobrze nie nadawać, ale niechaj będzie - wywiad Kamila nie miał szczęścia z kostkami, ale same działania były napisane poprawnie i były podejmowane liczne próby, które ostatecznie miały udany wpływ na końcowy event - a chodzi o destabilizacje Bizancjum. Gdyby edycja potrwała dłużej, to jestem pewny, że reński wywiad by miał tylko więcej sukcesów.

Medal Reformatora
-Vaiar-
Wyróżnienia: Krewetki

Za chyba najlepsze wczucie się w klimat swymi fabularkami i ich jakość - były one po prostu przyjemne do czytania, sensowne i nie bez powodu to Vaiar jako jedyny otrzymał za fabularki nowy budynek specjalny. Wyróżnienie otrzymał Kreweciarz, za ciekawe i dosyć nietypowe inwestycje w jego północnoafrykańskiej nowej Ameryce.

Magnat Prasowy
-Piastun-

Szczerze wszystkie media nie były w tej edycji jakoś według mnie interesujące, ale jeśli już miałbym wybrać jedne, które zapamiętałem najlepiej, to będą to media Piastuna - konkretne i treściwe.

Medal Sarny
-Shardy i Ilmen-

Komentarz zbędny.
Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com

Medale - koniec IV edycji ( I edycja postapo )
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Medale - koniec V edycji (II edycja postapo)
» Medale - koniec III edycji
» Medale - koniec VI edycji (gwiezdnowojennej)
» Medale - koniec edycji
» Medale - koniec VII edycji (marsjańskiej)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Sprawy techniczne :: Ogłoszenia-
Skocz do: