Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Diario Democracia

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Papieroski123x2005PL
Gracz
Papieroski123x2005PL

Liczba postów : 28

Diario Democracia Empty
PisanieTemat: Diario Democracia   Diario Democracia Icon_minitimeSro 12 Lut 2020 - 19:15

Diario Democracia 150px-Diario_ole_logo

Mężczyzna o imieniu &% * \ @ # Smith uderzył wczoraj w nagłówki gazet, kiedy jego imię zostało legalnie zmienione na „John”, powołując się na szyderstwo i stres, które odczuwał z powodu swojego imienia. Pan Smith publicznie skomentował później, że powinny istnieć większe ograniczenia dotyczące tego, jak rodzice mogą nazywać swoje dzieci.

Diario Democracia P69-1

„Ludzie uwielbiają być inni”, mówi z ciężkim westchnieniem Wstaw. „Nie wiem, co myśleli moi ludzie, kiedy mnie nazywali. Prawdopodobnie o tym, jak wyglądały „powieści” i „z tym”, ale nie miałem nic do powiedzenia, prawda? Dorastanie w mojej okolicy z imieniem „Wstaw” nie było wcale zabawne, mogę ci powiedzieć! Rząd powinien założyć rejestr uznanych nazw, które są czyste, rozsądne i niezmywalne. Dzieci zasługują na coś lepszego. ”

Diario Democracia P71-2

„To nie jest sprawa rządu, jak nazywam moją córkę”, mówi Follicle Rainbow Gooseknob, trzymając w ramionach [przekreślony skreślony]. „Czy powiesz nam, co dalej myśleć? Gdzie iść? Kogo kochać Nie chcę, żeby jakiś biurokrata o szarej twarzy decydował, jakie imię jest odpowiednie dla mojego dziecka! Jaki kraj tak bardzo nienawidzi wolności osobistej, że nie możesz nawet wybrać własnego imienia? ”

Diario Democracia Wkurw

"Nazwy? Nazwy są tak nieefektywne! ”, Mówi Five-Oh-Three McGoohan, licząc koraliki. „Kto może uczciwie odróżnić jedną Alinę Stewart od drugiej? Ta nazwa jest teraz tak popularna, że w zeszłym tygodniu spotkałem ją w centrum handlowym z trzema osobami! Zmierz się z tym! Imiona są staromodne! Zamiast tego każdy powinien skorzystać z nadanego przez rząd numeru identyfikacyjnego, co jest znacznie bardziej praktyczne. Kto mógłby wyśmiewać dziecko o imieniu Six-Eight-Four?
Powrót do góry Go down
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

Diario Democracia Empty
PisanieTemat: Re: Diario Democracia   Diario Democracia Icon_minitimePią 14 Lut 2020 - 20:08

Gazetka zyskała zainteresowanie wśród środowisk o specjalnych potrzebach.

+1% poparcia
Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com

Diario Democracia
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Archiwum :: Edycja z WHO :: Świat gry :: Media-
Skocz do: