Papieroski123x2005PL Gracz
Liczba postów : 28 Join date : 04/02/2020 Skąd : Izrael
| Temat: Diario Democracia Sro 12 Lut 2020 - 19:15 | |
| Mężczyzna o imieniu &% * \ @ # Smith uderzył wczoraj w nagłówki gazet, kiedy jego imię zostało legalnie zmienione na „John”, powołując się na szyderstwo i stres, które odczuwał z powodu swojego imienia. Pan Smith publicznie skomentował później, że powinny istnieć większe ograniczenia dotyczące tego, jak rodzice mogą nazywać swoje dzieci. „Ludzie uwielbiają być inni”, mówi z ciężkim westchnieniem Wstaw. „Nie wiem, co myśleli moi ludzie, kiedy mnie nazywali. Prawdopodobnie o tym, jak wyglądały „powieści” i „z tym”, ale nie miałem nic do powiedzenia, prawda? Dorastanie w mojej okolicy z imieniem „Wstaw” nie było wcale zabawne, mogę ci powiedzieć! Rząd powinien założyć rejestr uznanych nazw, które są czyste, rozsądne i niezmywalne. Dzieci zasługują na coś lepszego. ” „To nie jest sprawa rządu, jak nazywam moją córkę”, mówi Follicle Rainbow Gooseknob, trzymając w ramionach [przekreślony skreślony]. „Czy powiesz nam, co dalej myśleć? Gdzie iść? Kogo kochać Nie chcę, żeby jakiś biurokrata o szarej twarzy decydował, jakie imię jest odpowiednie dla mojego dziecka! Jaki kraj tak bardzo nienawidzi wolności osobistej, że nie możesz nawet wybrać własnego imienia? ” "Nazwy? Nazwy są tak nieefektywne! ”, Mówi Five-Oh-Three McGoohan, licząc koraliki. „Kto może uczciwie odróżnić jedną Alinę Stewart od drugiej? Ta nazwa jest teraz tak popularna, że w zeszłym tygodniu spotkałem ją w centrum handlowym z trzema osobami! Zmierz się z tym! Imiona są staromodne! Zamiast tego każdy powinien skorzystać z nadanego przez rząd numeru identyfikacyjnego, co jest znacznie bardziej praktyczne. Kto mógłby wyśmiewać dziecko o imieniu Six-Eight-Four? | |
|
Komisarz Admin
Liczba postów : 2846 Join date : 31/01/2020
| Temat: Re: Diario Democracia Pią 14 Lut 2020 - 20:08 | |
| Gazetka zyskała zainteresowanie wśród środowisk o specjalnych potrzebach.
+1% poparcia | |
|