Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

MÓJ PLAN

Go down 
AutorWiadomość
Piastun
Gracz
Piastun

Liczba postów : 423

MÓJ PLAN Empty
PisanieTemat: MÓJ PLAN   MÓJ PLAN Icon_minitimeSob Paź 23, 2021 3:50 pm

W ciągu 1-2 tur miałem skupić się głównie na 2 rzeczach:

1. Rozbudować jeszcze bardziej armie i najechać Unię Słowiańską. Wygrana miała nastąpić poprzez połączone użycie piechoty, jednostek wsparcia (artyleria, ppce, spaerzy itp.) oraz lotnictwa.

2. Na granicy ze Szwajcarią i po mojej stronie Renu wybudować sieć umocnień, które obsadziłbym silnym garnizonem) na wypadek wjazdu w plecy
Powrót do góry Go down
Piastun
Gracz
Piastun

Liczba postów : 423

MÓJ PLAN Empty
PisanieTemat: Re: MÓJ PLAN   MÓJ PLAN Icon_minitimeCzw Paź 28, 2021 12:17 am

Skoro jeszcze nie ma deadlinea to uzupełniam o pkt 3:

3. Zamiast linii umocnień na Renie, stawiam linię umocnień i garnizonów o wyżynę Czeską (granica nieopodal Transylwanii). Nigdy nie ufałem tym skurwysynom z paktu demokratycznego i coś czuję, że jak będę nakurwiał w Unię Słowiańską to Szwajcaria i Transylwania będzie nakurwiała we mnie. Tak na granicy ze Szwajcarią i w Czechach ma stanąć silna obrona.
Powrót do góry Go down

MÓJ PLAN
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Plan na dalszą grę
» Plan na dalszą grę

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Archiwum :: Edycja postapo :: Państwa graczy :: IV Rzesza :: TF Rzeszy-
Skocz do: