Domination Zimna Edycja
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domination Zimna Edycja

IndeksIndeks  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Islamic Free Market Newspapers Authority

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
gazu666
Gracz
gazu666

Liczba postów : 33

Islamic Free Market Newspapers Authority Empty
PisanieTemat: Islamic Free Market Newspapers Authority   Islamic Free Market Newspapers Authority Icon_minitimeNie Paź 11, 2020 12:36 am

Islamic Free Market Newspapers Authority Ios_large_1552617118_image

Reforma Nigerii w 2021 roku doprowadziła do wprowadzenia prawa Wolnorynkowego Szariatu. Nasi dziennikarze zrobili ankietę uliczną, w której pytali przypadkowych przechodniów o to jak im się żyje w państwie, które szanuje ich wolność gospodarczą oraz pielęgnuję wartości duchowe:

-Ku(peep)wa jest w pyte! W końcu mam możliwość rozwijania swojej firmy produkującej sandały i wykorzystania moich 9 żon jako taniej siły roboczej. - Niekulturalnie powiedział właściciel jakiegoś warsztatu.

Islamic Free Market Newspapers Authority 71fst4yeOTL

-Dzięki nowym reformom wielki Nigeryjski przemysł mydlany rozkwitł na nowo. W końcu co mogło być bardziej potrzebne w tym kraju niż mydło? Od teraz każdy muzułmanin może myć stópki i dłonie swoich braci w wierze podczas pielgrzymki do Mekki. - Z dumą ogłosił CEO Nigeryjskiej Spółki "Hajdżin end Fejf".

Islamic Free Market Newspapers Authority 61Q4hEuUNHL._AC_SX522_

-W końcu poczułam się prawdziwą kobietą! Wcześniej przeszkadzało mi to, że mężczyźni patrzyli na moje kształty, część nawet próbowała mnie dotykać. Teraz kiedy mogę nosić Burkę, nie muszę się martwić tym, że będę dla mężczyzn tylko obiektem seksualnym. Mogę w końcu zająć się domostwem mojego męża wraz z jego pozostałymi 8 żonami, a przemysł sandałowy kwitnie! - Powiedziała kobieta z szerokim uśmiechem ubrana w Burkę.

Islamic Free Market Newspapers Authority Burka-avenger

-Połączenie idei wolnego rynku i wartości muzułmańskich defacto zagwarantowało mi posadę kierownika w rozkwitającej fabryce kałachów w drewnie "Boko Haram Family Business". - Powiedział menadżer "Boko Haram Family Business"

Islamic Free Market Newspapers Authority Unnamed
Powrót do góry Go down
Komisarz
Admin
Komisarz

Liczba postów : 2846

Islamic Free Market Newspapers Authority Empty
PisanieTemat: Re: Islamic Free Market Newspapers Authority   Islamic Free Market Newspapers Authority Icon_minitimeNie Paź 11, 2020 3:11 pm

Sandały przyniosły spore dochody.

+1% poparcia
+1 mld

gazu666 lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
https://dominationpbf.forumpolish.com

Islamic Free Market Newspapers Authority
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Domination Zimna Edycja :: Archiwum :: Edycja z Marsjanami :: Media-
Skocz do: